Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

İzmir Valisi Süleyman Elban da içtimai medya hesabından yaptığı açıklamada yangında çtuzakışan takım nüshası üzerine detayları paylaştı.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya esaslı açılması gerekir. Kaldırıma essah açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Dirimsel önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını iddia fail kişilerle karşılaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da yük olamayacaktır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça hassas davranıyoruz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak süflida arsa alan illere bakım vermekteyiz.

Satış öncesi bile sizler derunin en onat sistemi sunabilmemiz için konut ve davranışyerlerinizde esrarkeşif örgülmalıdır. Mahir personelimiz yangın kapıları dair sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual fiilaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda amelî Yangın Merdiveni Kapısı açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazgımızda;

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya ustalıkleri sebebiyle baplar zarar görmez.

Report this wiki page