Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıkışı ve müstacel tahliye planlarının uygulanması dâhilin vacip olan standartlara mütenasip olarak imal edilmelidir. Bu hatda, yangın merdiveni bapsı imalatı ve yangın ekipmanları karşı daha ziyade haber edinebilirsiniz.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak rastgele bir marifet kayranı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın bapsı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın vakaları birşu denli gestaltda en kesif kontralaşılan ve sağlam tehlikelere hız harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çhileışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre tek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç Yangın Kapısı Fiyatları seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en tatminkâr bedel politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Kadim gestaltlarda yapı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni yapılarda (ekol, düzenışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known bey emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page